Post Slider

søndag den 5. marts 2017

Cece Eyewear

Glasses from CeCe Eyewear

Hello again sweeties! I'm currently sitting in the airport, waiting for my flight to Copenhagen, which allowed me some spare time to do a little blogging. I have been really excited to share this post with you guys. Last week, I received these glasses, which I would say are quite trendy right now. I see them everywhere on Instagram at the moment, and would therefore like to share the ones I received from CeCe Eyewear.  

I got the Aviator model in gold, and I think they’re so cool! The glasses are however, without prescription, which is a little stupid for me since I use glasses and can’t see further than 5 meters without glasses ;-) Anyways, blind or not, they’re perfect to add as a final touch to your outfit. CeCe Eyewear have more than just the Aviator model, which you can find on their Instagram right here
Hej igen sweeties! Jeg sidder i øjeblikket i lufthavnen og venter på mit fly til København, hvilket lige gav mig lidt tid til at blogge. Jeg har været virkelig spændt på at dele dette indlæg med jer. I sidste uge modtog jeg disse briller, som jeg vil sige er ganske trendy lige nu. Jeg ser dem overalt på Instagram i øjeblikket, og vil derfor gerne dele dem jeg har modtaget fra CeCe Eyewear.

Jeg modtog Aviator modellen i guld, og jeg synes de er så cool! Glassene er dog uden styrke, hvilket er lidt dumt for mig, da jeg bruger briller og ikke kan se længere end 5 meter uden ;-) Anyways, blind eller ikke, de er perfekte til at pifte dit outfit op. CeCe Eyewear har mere end blot Aviator modellen, som du kan finde på deres Instagram lige her.


Ingen kommentarer

Send en kommentar