Post Slider

søndag den 2. august 2015

SUNS OUT GUNS OUT

 Top // Pull&Bear   Pants // Wäven   Sweater // Gina Tricot   Shoes //  Pavement


Sorry for the silence on the blog, just needed a few days off to enjoy my vacation, but now I'm back again :) Yesterday I spend the whole day helping my boyfriend and his family moving, quite exhausting and slept like a baby yesterday. Today the weather is finally a bit warmer, which you might can see on my clothing. I bought these pants for only 13 euros at Urban Outfitters the other day in Copenhagen. Best purchase I've done for a while! 
I think we will go to the harbor later to get some ice-cream, haven't had a good traditional danish ice-cream in ages ;) Hugs!
Undskyld for stilheden på bloggen, havde lige brug for et par dage til at slappe af og nyde ferien, men nu er jeg tilbage igen ;) Igår brugte jeg hele dagen på at hjælpe min kæreste og hans familie med at flytte, puha det var hårdt og sov som en baby. I dag er vejret endelig blevet godt igen, hvilket I måske kan se på mit outfit. Jeg købte disse bukser til kun 96 kr. i Urban Outfitters den anden dag i København. Det bedste køb jeg har gjordt længe!
Jeg tror vi senere vil tage ned til havnen og få en is, har ikke fået en gammeldags-is i lang tid ;) Knus!  
  

Might need a belt for these pants... 

Ingen kommentarer

Send en kommentar